Marcel Leal, noves tecnologies

Marcel Leal Martínez

noves tecnologies

Motion = Emotion
(Douglas Sirk, 1897-1987)

Sóc barceloní, tot i què mai m’he sentit arrelat a cap lloc en concret. Crec en el treball en equip, on el tot acaba sent sempre molt més que la suma de les parts. M’agrada escoltar i aprendre de tot el què m’envolta, i tant dels joves com de la gent gran.
Tinc una curiositat insaciable i em prenc la vida com un procés d’aprenentatge continu i sense fi. M’agrada observar el món i descobrir aquelles petites coses que molts cops passen desapercebudes, o el què és el mateix, la grandesa dels petits detalls. Adoro el cinema, la música i les converses amb els amics que s’allarguen fins la matinada. Sóc professor de música, intèrpret, guionista, realitzador i compositor.
Sóc titulat superior en Música pel Conservatori del Liceu, llicenciat en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), titulat en Direcció cinematogràfica pel Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC) i amb un Màster en Musicologia i Interpretació de la Música Antiga per l’ESMUC i la UAB. El meu dia a dia el passo entre càmeres i instruments, i disfruto el mateix tant tocant un instrument antic com programant sintetitzadors.

Per mi l’art no té barreres d’estil. Tan sols passió.

www.marcelleal.es

CONEIX ELS ALTRES PROFESSORS DEL DEPARTAMENT

TORNAR A PROFESSORAT
2019-05-29T11:12:30+01:00