ALTAVEU | TOQUEM CONTES

Espectacle per a nens i nenes

“TOQUEM CONTES?”

INFORMACIÓ GENERAL

Espectacle musical. Un conte narrat amb imatges i música en directe
Edat recomanada: nens de primer i segon cicle d’educació primària
Durada de l’espectacle: 50 min
Integrants: 4 músics i un tècnic de so/llums
Temps òptim de muntatge: 2h
Destinat a teatres o espais, equipats amb projector, pantalla i amplificació. Il·luminació bàsica per al quartet de músics.
Data de l’estrena: 01/02/2017 –Sant Boi de Llobregat, Catalunya

SINOPSI
Un conte inèdit, on els personatges dels contes universals més coneguts viuen una aventura trepidant. La Ventafocs, el príncep, els set nans, la princesa del gel, els tres porquets, Rapunzel, la bruixa…. Tots ells es troben immersos en un món de somni i imaginació. La trama i la resolució dels conflictes els obliga a interpretar nous rols, allunyats del seu conte original. Al final, entre tots troben la solució. Amb la narració i la imatge, els infants reconeixen immediatament els personatges i les músiques que s’interpreten.

FITXA ARTÍSTICA
Guió i direcció: Kirby Navarro
Músics: Ramon Vilalta (flauta), Edurne Vila (violí), Montse Vallvé (viola), Esther Vila (violoncel)
Tècnic: Arnau Roche
Producció: Ípsilon Ensemble

ÍPSILON ENSEMBLE
L’Ípsilon Ensemble és un grup creat el 2015. Està format per músics amb una llarga trajectòria orquestral i cambrística, a més d’espectacles teatrals de gran format. Compaginen aquesta activitat amb l’ensenyament a diversos centres de Catalunya, concretament els conservatoris i escoles de música de Badalona, Barcelona i Sant Boi. En els seus concerts, el grup alterna les obres més conegudes per a aquesta formació amb repertoris menys usuals, cosa que els permet arribar a un públic molt ampli.

PER CONTRACTAR-NOS TRUCAR AL 931 111 111