ALTAVEU | WINDU

Marcel Leal, membre de Windu i professor del Conservatori.

Ens agrada la música i l’escena. Volem que la gent se sorprengui amb cadascuna de les nostres actuacions i que torni a casa amb un bon sabor de boca. Busquem l’originalitat i la innovació. Volem trencar les barreres i plantegem una proposta que, amb tota seguretat, no deixarà indiferent a ningú.

En el nostre espectacle l’escena hi tindrà un lloc molt important. No volem fer un concert de música clàssica seguint els cànons típics establerts. Al contrari, plantegem un nou concepte d’actuació on aspectes com la il.luminació, la coreografia, el vestuari o l’escenografia tinguin un paper rellevant.

No fem només música. No fem només teatre.

Fem Windu!

Windu són: Eva Jornet, Eloi Fuguet, Marcel Leal i Sara Parés.

Windu ha guanyat tres premis GEMA (Asociación de Grupos Españoles de Música Antigua):

– Premi GEMA al millor grup jove de 2016.
– Premi GEMA a la millor innovació per l’espectacle “Under Construction”.
– Premi GEMA al millor grup de 2016.

www.winduquartet.com

Facebook i Instagram: @winduquartet

Espectacle “Under construction”:

Under construction és l’exploració de les possibilitats de la flauta de bec, en totes les seves variants: més de 70, perquè el desplegament en escena es fa amb més de 70 flautes de bec. I amb uns músics que voregen l’excel·lència en tant que instrumentistes, però també en tant que performers: aquell músic que de tant en quant apareix rere l’instrument; o aquell músic que va una mica més enllà del mer executant; o potser aquell músic que interpreta una partitura, però que l’embolcalla també d’emoció i de significat.

Under construction, finalment, també opera en l’espai: per a ser fidels a la proposta de títol, partim de la pàgina en blanc que s’escriura paulatinament amb música. Amb la música, el moviment, la tecnologia i la imatge. Tot això amb l’objectiu de construir ponts amb el públic, perquè se sorprengui de les possibilitats de la flauta de bec i del seu repertori i que no quedi indiferent.

Fitxa artística:

Direcció escènica: Iban Beltran
Disseny de llums: Oriol Ibáñez
Management i contractació: Víctor Vilca (678 33 47 80 – info@winduquartet.com)

Fitxa tècnica:

Durada de l’espectacle: 65 minuts.
Integrants: 4 músics i 1 tècnic de so/llums.
Temps de muntatge: 8 hores.
Data de l’estrena: 25 de novembre de 2016.