Carregant Esdeveniments

Carol Ruiz va néixer a Barcelona i viu a Holanda des del 2004 on va estudiar el Màster en Interpretació de piano a la Universitat de les Arts de Utrecht (HKU) amb el pianista americà Alan Weiss. Després del seu examen final de Màster va obtenir com a veredicte del jurat “té tremendes possibilitats artístiques”.

En aquest moment compagina la seva activitat concertista (tant com a solista com en musica de cambra) amb la pedagògica. Es membre del duo Marcet-Ruiz de violi i piano i de Sax-piano (saxofon i piano). També es pianista acompanyant de cantants , cal destacar la seva participació regular amb el grup Opera Viva a Woerden (Països Baixos).

Recentment ha gravat el seu primer Cd solo “Nocturnes” amb el segell discogràfic Excellent Recordings.
Com a membre del CEP (Centre d’Estudis Pianístics) participa en promocionar l’aspecte social de la musica per piano, així també a traves de Masterclasses i del seu cicle de concerts a Maarssen “Tuinwijkhuisconcertserie”.

La passió de la Carol consisteix en l’escolta i la recerca continua d’un legato perfecte i el sò més bonic possible.

Alan Weiss, guanyador del premi del públic i Medalla de plata al Concurs Internacional Reina Elisabeth de Bèlgica a 1978:
“La seva musicalitat s’arrela a una personalitat harmoniosa que comunica amb una calidesa difícil de trobar. Un esperit realment dotat per la música!”