Carregant Esdeveniments

El dijous 8 de març, dia de la dona, a les 18.30, el Conservatori se suma als actes de reivindicació per la igualtat entre gèneres, amb un acte al vestíbul del centre.

Us hi esperem

Avui és el dia de la dona. Una jornada per reivindicar  la igualtat d’oportunitats de la dona en la nostra societat.

Any 2018, ben entrat el segle XXI, i malauradament  encara és necessari mantenir vigent aquesta convocatòria, i no tan sols per reclamar l’aplicació efectiva de les legislacions que s’han anat aprovant per garantir aquesta igualtat, sinó per conscienciar la nostra societat davant  situacions tan flagrants  com els casos d’abús i de violència de tota mena relacionada amb el gènere.

 Això ens ha de fer  pensar que, tot i les grans lluites que van fer possible els avenços legislatius, falta encara una major presa de consciència de cara a  la seva aplicació efectiva i falta també que les idees que sustenten aquests avenços estiguin presents en tots els grans  àmbits, laborals i socials, però també en els petits i constants detalls quotidians en la proximitat, així mateix  és necessari que aquest canvi sigui generalitzat, i això només es pot aconseguir impulsant el respecte i marginant la discriminació des de la suma de posicionaments individuals.

Això és el que avui hem de posar en relleu i especialment  en un lloc com aquest, un centre educatiu. Aquí tenim l’oportunitat de contribuir a fer arribar aquesta consciència a tots els qui confegiran la societat del futur.