Carregant Esdeveniments

Anna Moreira, professora de violoncel del Conservatori i Elisabeth Roma, guitarra formen Divagaçao.

L’Ana Moreira (violoncel) i l’Elisabeth Roma (guitarra) han desenvolupat la seva formació a Catalunya i a l’estranger (Lisboa i Viena respectivament). Totes dues han dut a terme una intensa trajectòria concertística i pedagògica al llarg de la seva carrera com a solistes i també formant part de diverses agrupacions de música de cambra i orquestrals amb les quals han fet concerts pel nostre país, per Europa i més enllà. També han enregistrat CDs per separat promovent i donant a conèixer la música de compositors catalans (Víctor Valls, Jep Nuix, David Padrós, Joan Guinjoan…) i han participat en diferents espectacles de poesia i teatre amb Xavier Albertí, Rosa Novell, Martí Sales, Lluís Soler, Anna Güell…

Divagação ens proposa un recorregut musical personal i lliure on escoltarem peces que tenen un significat especial i que els plau de compartir. Entenent la música com una forma de comunicar emocions, s’hi impliquen totes les experiències que han contribuït a fer de la música una necessitat de fer-la, d’escoltar-la i, en definitiva, de viure-la.
Gran part del repertori proposat és escollit entre músiques que no són originals per aquesta formació. Per això la majoria de les peces estan arranjades, adaptades o recreades per elles mateixes.