ESCOLES DE PRIMÀRIA CURS 21-22

CORALS

Aquest programa té l’objectiu de promoure el cant coral a les escoles. Cada curs, amb coordinació amb el seminari de mestres de música de Badalona, el Conservatori organitza un programa de música coral. Es treballa al llarg del curs escolar i es programen un o dos concerts on hi participen tots els cantaires.

TEMPORADA DE CONCERTS

Cada curs escolar, el Conservatori de Badalona organitza una temporada de concerts pedagògics dirigits a diversos cursos de l’etapa de primària. Aquests concerts tenen lloc al Teatre Margarida Xirgu (antic Teatre Principal) dins de l’horari escolar i són gratuïts.

En aquesta edició, donat que encara hi ha mesures i protocols als teatres, de moment programarem dues sessions en comptes de tres. Hi ha d’haver un espai de més d’una hora entre funció i funció i això fa que en un matí només es pugui oferir un concert. Si més endavant es canvien els protocols, sempre podrem ampliar i fer les dues sessions habituals.

Al mes d’octubre tindrà lloc un acte de presentació dels concerts amb els artistes a l’Auditori del Conservatori i es lliuraran els dossiers pedagògics de cada activitat
Tan aviat com sigui possible us enviarem la convocatòria.

Les sol·licituds s’atendran per ordre d’arribada del dia 1 al 15 de setembre del 2021. La setmana del 4 al 8 d’octubre rebreu la graella amb la confirmació de reserva, data i horaris.

3r CURS DE PRIMÀRIA
4t CURS DE PRIMÀRIA
5è CURS DE PRIMÀRIA
6è CURS DE PRIMÀRIA