Carregant Esdeveniments

Gershwin 80è aniversari

Jordi Vilaprinyó, piano

Recorregut de la música de George Gershwin, des dels seus èxits més esclatants de joventut, les cançons dels seus musicals de Broadway, fins a la seva obra mestra, l’òpera Porgy and Bess, acabant amb la famosíssima Rhapsody in Blue, en versió piano sol.

PROGRAMA

Entrada lliure

JORDI VILAPRINYÓ, pianista

Format a Barcelona, ha actuat com a solista de piano amb l’Orquestra Ciutat de Barcelona, amb la Banda Municipal i amb l’Orquestra Simfònica del Vallès.
En el camp de la música de cambra, ha actuat amb artistes tan importants com el flautista Jean-Pierre Rampal, la soprano Enriqueta Tarrés, el percussionista Xavier Joaquin, la pianista Josefina Rigolfas o el viola Paul Cortese.
Des de l’any 1986, ha sigut professor titular de piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, sent periòdicament invitat a col.laborar com a professor especialitzat en diversos concursos de piano, de música de cambra, en cursos internacionals d’estiu, així com en d’altres conservatoris. També ha estat professor repertorista dels instruments de cobla a l’Escola Superior de Música de Catalunya.