Carregant Esdeveniments

Torna el Flamenco!

Ana Lorenzo, cantaora
Víctor Franco, guitarra
Jesús Campos, percussió

Us presentem un concert de flamenco elaborat des de l’arrel, la personalitat, la musicalitat i la frescor de l’Ana Lorenzo i d’en Víctor Franco, dos músics de Huelva i Cadis respectivament. Dos grans artistes s’han unit per a crear una proposta flamenca en la qual busquen un llenguatge propi, modern i amb sabor. En aquesta ocasió, els acompanyarà el reconegut percussionista Jesús Campos.

Entrada lliure

Ana Lorenzo

21 anys
Nascuda a Huelva, va començar cantant a la seva terra per fandangos als 10 anys fins que als 16 es va traslladar a Sevilla després de rebre el 3° premi en el concurs de fandangos de Huelva i rebre una beca en la Fundació d’Art flamenc de Cristina Heeren per a poder formar-se més profundament en el món del flamenco on ha rebut classes amb artistes com José de la Tomasa, Juan José Amador, Esperanza Fernández, Maria José Pérez, Manuel Romero,etc. En la mateixa escola també va treballar com a auxiliar en les classes de mestres com Javier Barón, Choro Molina, Milagros Mengíbar, Luisa Palicio, Fernando Jiménez,etc. Després de 4 anys vivint a Sevilla decideix anar a estudiar a l’Escola Superior de Música de Catalunya on es troba ara.
A més dels seus estudis musicals Ana Lorenzo ha treballat en els diferents tablaos de Sevilla i ara a Barcelona. També durant la seva trajectòria ha tingut el plaer de compartir escenari amb grans artistes de la música com Joan Albert Amargós, Rafael de Utrera, Chano Domínguez, l’Argentina, Manuel Lombo,… i també pertany a la coral flamenca del pianista Dorantes.