Carregant Esdeveniments

RESERVA d’ENTRADES

Xavi Lozano és un músic multiinstrumentista que desenvolupa una impressionant destresa fent sons i construint melodies amb instruments insòlits per la seva quotidianitat.

Format en el món clàssic, sempre ha estat en contacte amb tot tipus de música, des de la  tradicional a l’experimental, passant per fusions de tota mena.

Especialitzat en aeròfons tradicionals, ha format part de manera estable o en forma de col·laboracions amb una gran varietat de músics i projectes com Lluís  Llach, Mªdel Mar Bonet, Miquel Gil, Eliseo Parra, Jorge Drexler, Cabo San Roque, Fundación Tony Manero, Kepa Junquera, Davide Salvado, Marina Rossell, C.E. Dharma, Alfons Vilallonga, Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, La Fura dels Baus, Marc Egea, TNC, ESMUC, L’Auditori, Museu de la Música, Orquesta Mediterránea de Sao Paulo, La Shica, Expo Shanghai 2010, TEDx…)

Col·laborador habitual a la ràdio i la televisió, cal destacar la seva faceta com a presentador i assessor del programa d’educació musical “L’Atrapa-Sons” de TV3.

A l’actualitat dedica bona part de la seva activitat professional a la pedagogia amb actuacions i tallers (en solitari o amb el seu trio Bufa&Sons) sobre com fer música a partir de la reutilització d’objectes i materials.