18 Maig
Taller/Concert – Música de l’entorn de Joan Cererols.

A l’època de Joan Cererols les veus convivien amb instruments antics i nous. Els instruments ministrers (corneta, xeremia, baixó i sacabutx) estaven consolidats ja des del segle XVI dins de l’ofici religiós, però les noves tendències vingudes d’Itàlia van provocar la irrupció del violí, quasi nounat, la família del qual s’aniria obrint pas de manera cada vegada més ràpida cap a la seva supremacia a l’alt barroc.

Durant aquest taller explorarem la interpretació de repertori del segle XVII ibèric. La jornada tindrà un enfocament pràctic que conclourà amb un concert gratuït (a les 19 h) dels participants del taller juntament amb el grup Dichos Diabolos.

Aquest taller va dirigit a mi?

Inscripcions obertes (fins al 15 de maig) per cantants i instrumentistes. S’admet la participació tant amb instruments històrics com moderns (La=440Hz). El curs comptarà amb arcs barrocs així com instruments de vent ministrers (cornetes, sacabutxos, baixons i xeremies).

En aquest FORMULARI

PREU DEL TALLER: 40 € (beques disponibles)

L’organització del curs contempla el transport al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra des de l’edifici del Conservatori, així com el dinar.

Més informació a:

https://youtu.be/qqdiway7yds
www.dichosdiabolos.com

Alumnes del conservatori. Es carregarà en el compte bancari.
-Altres interessats: En aquest DOCUMENT
Places limitades