La quarta edició del Festival Emergents de Barcelona ens brindarà de nou l’oportunitat de descobrir els nous valors de la música nacional i internacional. Durant 10 dies, 200 artistes oferiran 20 concerts de música clàssica en totes les seves vessants: de la música antiga a la música de nova creació, del recital a la música de cambra, el concert per a solista i els grans conjunts vocals i instrumentals, així com el jazz i el flamenc local més destacat.

Durant 10 dies, el festival agrupa 200 artistes i ofereix més de 20 concerts de música clàssica en totes les seves vessants: de la música antiga a la música de nova creació, del recital a la música de cambra, el concert per a solista i els grans conjunts vocals i instrumentals, així com el jazz i el flamenc local més destacat.

La confluència de les principals institucions que tenen seu a L’Auditori, com són l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Banda Municipal de Barcelona, amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i el Cor Jove Nacional de Catalunya, la Jove Capella Reial de Catalunya, Joventuts Musicals de Catalunya i l’European Concert Hall Organization, donen al festival una estructura i una repercussió que el converteixen en l’espai idoni perquè els joves intèrprets donin les primeres passes en la seva carrera professional.

El millor lloc on descobrir els músics que han de liderar una nova generació d’intèrprets. Una experiència global amb jornades de dobles i triples concerts, a descobrir músics de diferents parts del món tant dins com fora de l’escenari, gaudir d’interpretacions fresques i sorprenents dels grans clàssics i endinsar-vos en els nous llenguatges compositius.

PROMOCIONS ESPECIALS!

* SI ETS MENOR DE 35 ANYS:
Gaudeix de tots els concerts del festival per només 20 €! Accés a tots els concerts… i una cervesa cada dia de concert cortesia d’Estrella Damm.
> Compra aquí el teu abonament! <

* SI TENS LA TARIFA PLANA 25:
Vine gratis al festival! Recull la teva pulsera a taquilles identificant-te com a posseïdor de la Tarifa Plana 25 i gaudeix de tots els concerts de la programació! I cada dia que vinguis a un concert del festival… ensenya la teva entrada a taquilles i et donaran un tiquet per recollir a qualsevol de les barres una cervesa cortesia d’Estrella Damm!

+ informació: https://www.auditori.cat/ca/festival-emergents-barcelona-2020?utm_campaign=emergents2020&utm_medium=email&utm_source=auditori&utm_content=festivalemergents