Marcel Leal

flauta de bec, assigantures teòriques i optatives

“Motion = Emotion”
(Douglas Sirk, 1897-1987)
Sóc barceloní, tot i que mai m’he sentit arrelat a cap lloc en concret. Crec en el treball en equip, on el tot acaba sent sempre molt més que la suma de les parts. M’agrada escoltar i aprendre de tot allò que m’envolta, i tant dels joves com de la gent gran.

Tinc una curiositat insaciable i em prenc la vida com un procés d’aprenentatge continu i sense fi. M’agrada observar el món i descobrir aquelles petites coses que molts cops passen desapercebudes, o el que és el mateix, la grandesa dels petits detalls. Adoro el cinema, la música i les converses amb els amics que s’allarguen fins a la matinada. Sóc professor de música, intèrpret, guionista, realitzador i compositor.

Sóc titulat superior en Música pel Conservatori del Liceu, llicenciat en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i titulat en Direcció cinematogràfica pel Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC), a més d’haver fet màsters en Interpretació de la música antiga i realització de documentals. El meu dia a dia el passo entre càmeres i instruments, i gaudeixo el mateix tocant un instrument antic com programant sintetitzadors. Per mi l’art no té barreres d’estil. Tan sols passió.

http://www.marcelleal.es

2023-09-26T11:27:56+01:00
Go to Top