JA ÉS DIJOUS!

El patronat de la Música de Badalona (l’Escola de Música Moderna i el Conservatori Professional de Música), ofereix una temporada estable de concerts gratuïts per a tots els públics com a retorn a la ciutat per la confiança dipositada durant aquests anys. Després de l’èxit del cicle “PER FI ÉS DILLUNS!” (EMMB), el Conservatori se suma a la iniciativa i organitza també el seu cicle, “JA ÉS DIJOUS!”. D’aquesta manera, els dilluns i dijous, a les 20.00h els veïns de Badalona podran gaudir de concerts als espais de l’EMMB i del CPM.

La programació “JA ÉS DIJOUS!” del Conservatori vol donar cabuda als artistes de la casa, recuperar ex-alumnes i convidar a professionals de reconeguda trajectòria amb concerts accessibles i formats innovadors. Hi haurà formacions de cambra i solistes en un espai com l’Auditori, adient per aquest tipus de formacions i dissenyat per a gaudir d’una acústica apropiada per escoltar música.

Complementant alguns concerts, el Conservatori programarà classes magistrals i sessions explicatives abans dels concerts. D’aquesta manera es vol compartir l’oferta formativa del Centre tant pels estudiants del Conservatori com per a la població en general. L’oferta, pensada pel públic badaloní, és una oportunitat per a descobrir músiques i músics i obrir el Conservatori, amb el seu Auditori per a contribuir a la oferta cultural de la ciutat.

Interessats en actuar al Cicle “JA ÉS DIJOUS!”, si us plau, ompliu el següent formulari:

SOL·LICITUD D’ACTUACIÓ AL CICLE “JA ÉS DIJOUS!”

El cicle comptarà amb totes les mesures de seguretat per la COVID-19. Hi haurà una limitació de l’aforament, distància entre cadires, ventilació, i caldrà RESERVA d’ENTRADES (gratuïtes) anticipadament.

#laculturaéssegura!

Us hi esperem!

RESERVA D’ENTRADES

AGENDA JA ÉS DIJOUS

JA ÉS DIJOUS! Invicte bellate

11 març | 20:00 - 21:00

JA ÉS DIJOUS! VIOLONS

25 març | 20:00 - 21:00